dilluns, 23 d’abril del 2012

CRÒNICA I RESULTATS CATRAID BERGUEDÀ 2012

Ja s'ha acabat la primera edició del CATRAID Berguedà 2012 organitzat pel Centre Alpí Gironella i pel Club d'orientació Berguedà.
Per ser la primera edició ha estat tot un èxit tant de participació com de satisfacció per l'esdeveniment.
El raid combinava 3 categories: elit, aventura i iniciació, cosa que va afavorir a que hi hagués una bona acollida i número d'equips. En total van ser 35 els equips que es van presentar a Vilada a provar l'aventura.
El raid va començar a les 9:00 amb la categoria elit i a les 10 amb categoria aventura. Ambdues categories baixaven neutralitzats en btt fins el Molí del Cavaller. En aquest punt s'iniciava el raid amb una secció de caiac facilitada per Indòmit.
Desembarcant dels caiacs els equips tornaven a agafar les bicis per fer una dura secció fins a la zona de clot, on hi havia la primera flor.
En aquesta flor els equips d'elit hi feien 3 seccions: un trekking fins el Sobrepuny, passant per l'avenc de Puig Cubell, una dura btt fins a la Roca del Catllaràs i una orientació específica per la zona de Clot. Els d'aventura feien una part del trekking i l'orientació específica.
Després d'aquestes seccions totes dues categories muntaven les btt fins a la flor 2, al Castell de Roset. Aquí els esperava el tir amb arc (gentilesa de Cal Candi), un trekking fins el Castell de Roset, la Cova del Calvari, una escalada al sector de Can Marica i retorn a la flor 2.
Ara només els faltaria baixar fins a Vilada on els esperava l'arribada, on podrien degustar un plat de pasta proporcionat per Casa Mas i coques de Vilada entregades pels dos forns del poble. Forn de Vilada i Cal Massana.
Per la seva banda, la categoria iniciació va començar a córrer a les 11 del matí amb una prova d'orientació urbana pels carrers de Vilada. Seguidament anirien en btt fins el Molí del Cavaller a fer una ruta en caiac per tornar a agafar les bicis per retornar al poble.
Tot seguit els esperaria un trekking fins a Castell de Roset, passant pel tir amb arc i per l'escalada i retornarien al municipi Berguedà.
Tots els corredors van ser obsequiats amb una samarreta HG.
Per acabar es va fer el lliurament de premis als tres primers equips de cada categoria, que van guanyar un lot de productes de Vallespa i de Cal Caleio.
En categoria elit el podi va estar integrat pels dos equips Sport Hg - Lafuma i per Ariprot.
En aventura per la Txell i la Neus, els Retrassats i els Bous Esperxadors.
En iniciació per Pa Team, Pues Team i Nacked Nyicris Returns.
Finalment també es va fer un sorteig de material que ens van oferir els nostres sponsors TRANGOWORLD i HG.
Cal no oblidar-nos de la gran tasca desinteressada que van fer totes les persones voluntàries que ho van donar tot perquè el raid fos un èxit i a totes les entitats i empreses que han col·laborat.


dijous, 19 d’abril del 2012

Últimes informacions, IMPORTANT

Ja tenim la llista final d'equips inscrits al CATRAID BERGUEDÀ 2012. Al final seran 34 els equips que participaran i gaudiran a la primera edició d'aquesta aventura.


Per altra banda, ja us podem informar del material que podeu deixar a cada bossa:

CATEGORIA ELIT
Bossa 1 (hi passareu 4 vegades): Bambes córrer, frontal, càmera fotos i el que vulgueu. Al lloc hi haurà aigua.
Bossa 2 (hi passareu 2 vegades): Arnés, peus de gat i el que vulgueu. Al lloc hi haurà aigua.

CATEGORIA AVENTURA
Bossa 1 (hi passareu 3 vegades): Bambes córrer (opcional) càmera fotos i el que vulgueu. Al lloc hi haurà aigua.
Bossa 2 (hi passareu 2 vegades): Arnés, peus de gat, frontal i el que vulgueu. Al lloc hi haurà aigua.
Novetat!! Obligatori portar un bolígraf!

INICIACIÓ: Tot i que no és obligatori podeu deixar alguna cosa de menjar en una bossa amb el nom. Per aquest lloc hi passareu 1 vegada.
Novetat!! Obligatori portar un bolígraf!

IMPORTANT
Intenteu ser puntuals el dissabte, penseu que s'han de recollir dorsals, mapes i roadbooks i a les 8, 9 i 10h en punt hi ha els briefings. S'han d'entregar les bosses i a les 8:30, 9:30 i 11h hi ha les sortides puntualment.

El centre de competició estarà obert divendres de 19 a 22h i dissabte a partir de les 7h. Tots els mapes s'entregaran dissabte. Qui ja tingui els dorsals i el roadbook recollit se li entregarà el mapa sense fer cua.

Si dissabte hi ha cua per recollir dorsals, intenteu donar preferència a la categoria elit ja que són qui aniran més justs de temps.

Es pot utilitzar la càmera de fotos del telèfon mòbil, però penseu que aquest és obligatori dur-lo sempre a sobre, o sigui que poseu-lo en una bossa estanca.
Si pot ser us recomanem utilitzar un mòbil Vodafone, hi ha molt poca cobertura Movistar.

És important que tots els equips que utilitzareu el Terra dur per dormir la nit de divendres a dissabte ens ho comuniqueu. Intentarem tancar-lo a les 22h i no voldríem deixar a ningú a fora.

Confirmat que durant el sopar de dissabte hi haurà pantalla gegant per veure el Barça - Madrid i tirador de cervesa.

dilluns, 16 d’abril del 2012

Nou termini d'inscripció i més coses

Hem allargat el termini d'inscripció fins el dimecres 18, sense recàrrec. A partir d'aquesta data no s'acceptaran noves inscripcions.
També ha variat el programa: el briefing d'elit serà el mateix dissabte a les 8 del matí i la sortida a les 8:30.
L'hora de sortida de la categoria aventura serà a les 9:30.
Estem gestionant una pantalla gegant per poder veure el Barça - Madrid després del lliurament de premis.
Hi haurà un tirador de cervesa.

dilluns, 9 d’abril del 2012

Itineraris modificats

Després d'estar fent diverses proves pels recorreguts del CATRAID Berguedà, hem modificat una mica els itineraris per fer-los més assequibles a tothom.
D'aquesta manera queda de la següent manera:
Èlit: 32km btt, 20 trekking i 6 en caiac.
Aventura: 18btt, 15 trekking i 1,5 caiac
Iniciació: 9 btt, 10 trekking i 0,5 caiac.

El circuit d'iniciació serà molt bàsic i senzill. Es donarà un mapa a cada equip però el recorregut estarà més o menys senyalitzat, ja sigui amb cinta de plàstic o amb marques de GR o PR.

diumenge, 1 d’abril del 2012

Primers regals confirmats

De mica en mica ho anem tenint tot més lligat i unes quantes empreses ja han confirmat que ens donaran regals per sortejar.
Entre elles:
Trangoworld
Sports Hg
Editorial Alpina

A més a més, ja us podem avançar que els mapes que s'utilitzaran són de l'Editorial Alpina.