dilluns, 23 d’abril del 2012

CRÒNICA I RESULTATS CATRAID BERGUEDÀ 2012

Ja s'ha acabat la primera edició del CATRAID Berguedà 2012 organitzat pel Centre Alpí Gironella i pel Club d'orientació Berguedà.
Per ser la primera edició ha estat tot un èxit tant de participació com de satisfacció per l'esdeveniment.
El raid combinava 3 categories: elit, aventura i iniciació, cosa que va afavorir a que hi hagués una bona acollida i número d'equips. En total van ser 35 els equips que es van presentar a Vilada a provar l'aventura.
El raid va començar a les 9:00 amb la categoria elit i a les 10 amb categoria aventura. Ambdues categories baixaven neutralitzats en btt fins el Molí del Cavaller. En aquest punt s'iniciava el raid amb una secció de caiac facilitada per Indòmit.
Desembarcant dels caiacs els equips tornaven a agafar les bicis per fer una dura secció fins a la zona de clot, on hi havia la primera flor.
En aquesta flor els equips d'elit hi feien 3 seccions: un trekking fins el Sobrepuny, passant per l'avenc de Puig Cubell, una dura btt fins a la Roca del Catllaràs i una orientació específica per la zona de Clot. Els d'aventura feien una part del trekking i l'orientació específica.
Després d'aquestes seccions totes dues categories muntaven les btt fins a la flor 2, al Castell de Roset. Aquí els esperava el tir amb arc (gentilesa de Cal Candi), un trekking fins el Castell de Roset, la Cova del Calvari, una escalada al sector de Can Marica i retorn a la flor 2.
Ara només els faltaria baixar fins a Vilada on els esperava l'arribada, on podrien degustar un plat de pasta proporcionat per Casa Mas i coques de Vilada entregades pels dos forns del poble. Forn de Vilada i Cal Massana.
Per la seva banda, la categoria iniciació va començar a córrer a les 11 del matí amb una prova d'orientació urbana pels carrers de Vilada. Seguidament anirien en btt fins el Molí del Cavaller a fer una ruta en caiac per tornar a agafar les bicis per retornar al poble.
Tot seguit els esperaria un trekking fins a Castell de Roset, passant pel tir amb arc i per l'escalada i retornarien al municipi Berguedà.
Tots els corredors van ser obsequiats amb una samarreta HG.
Per acabar es va fer el lliurament de premis als tres primers equips de cada categoria, que van guanyar un lot de productes de Vallespa i de Cal Caleio.
En categoria elit el podi va estar integrat pels dos equips Sport Hg - Lafuma i per Ariprot.
En aventura per la Txell i la Neus, els Retrassats i els Bous Esperxadors.
En iniciació per Pa Team, Pues Team i Nacked Nyicris Returns.
Finalment també es va fer un sorteig de material que ens van oferir els nostres sponsors TRANGOWORLD i HG.
Cal no oblidar-nos de la gran tasca desinteressada que van fer totes les persones voluntàries que ho van donar tot perquè el raid fos un èxit i a totes les entitats i empreses que han col·laborat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada