dimecres, 28 de maig del 2014

CATRAID BERGUEDÀ 2014

El passat disssabte 24 de maig el Club Orientació Berguedà (COB) va organitzar la tercera edició del CATRAID BERGUEDÀ a Vilada. En aquesta ocasió també va esdevenir CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LA FCOC.

La prova va ser un gran èxit de participació, ja que un total de 58 equips distribuïts en quatre categories es van acostar fins a la població berguedana per participar en l'esdeveniment.
En categoria elit, la més exigent, els equips van haver de fer front a un recorregut de més de 60 km i de prop de 3.500m de desnivell positiu combinant proves de cursa a peu, btt, orientació específica, caiac i barranc.

L'organització vam dissenyar un recorregut exigent físicament però també tècnicament, pel que un bon domini de l'orientació era fonamental per poder estar als llocs capdavanters.

Així doncs, després de 8h35', l'equip gironí SPORTFUL ILLA DE RODES va ser el més ràpid en completar totes les balises del recorregut, imposant-se així en la classificació general i guanyant, també, el Campionat de Catalunya. En segona posició va acabar l'equip Colomina Team i en tercera el Catraid Trangoworld.

Any rere any el CATRAID BERGUEDÀ s'està consolidant com una de les proves amb més èxit del calendari català. Ja és el segon any consecutiu en què es ronda els 60 equips participant, un fet inèdit a la resta de proves de casa nostra els últims anys.