dimecres, 30 de gener del 2013

CATRAID Berguedà 2013

Ja està en marxa la segona edició del CATRAID Berguedà
Després de l'èxit de l'any passat i seguint en la mateixa filosofia de fer un raid atractiu, divertit i apte per a tots els nivells ja estem preparant una nova edició d'aquesta competició.
Hi haurà 3 categories: Popular, Aventura i Èlit, totes elles es correran per parelles.
Com a novetat, les categories èlit i aventura del CATRAID Berguedà també formaran part de la Copa Catalana de Raids d'Aventura de la FCOC.
Amb aquesta novetat volem donar un plus de qualitat a la prova oferint cronometratge amb sportident i assimilant els reglaments i manera de funcionar dels diferents raids de la FCOC.
Una altra de les novetats d'enguany és que des de la federació s'ha proposat la possibilitat d'organitzar entrenaments específics de raids en dates anteriors al raid en qüestió.
Per la nostra banda, organitzarem un entrenament el proper dissabte 20 d'abril. Aquests entrenaments consistirà en un parell de tallers d'aspectes específics dels raids (per exemple: orientació, cordes, caiac, etc.) i un mini raid d'unes 2 hores de durada on es podran practicar aquestes tècniques. 
Més endavant ja us passarem més informació sobre aquests entrenaments.

Ara doncs ja podeu posar-vos a entrenar per aquest esdeveniment, que nosaltres ja estem explorant nous racons de la comarca perquè els pugueu descobrir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada