dijous, 8 de maig del 2014

CATRAID BERGUEDÀ'14 a punt!!

Ja tenim els recorreguts del CATRAID BERGUEDÀ 2014 dissenyats i comprovats. Ens falten quatre detallets per poder-vos indicar exactament les distàncies i desnivells.
Com bé ja sabeu els que heu participat en edicions anteriors, a la zona del raid les distàncies enganyen molt. Aparentment pot semblar que el raid és més curt del que sembla, però no és així, els recorreguts estan comprovats i és una zona molt lenta ja que hi ha molt desnivell i intentem posar-hi una bona dosi de corriol per fer-lo més divertit encara.

Les distàncies totals aproximades són:
Elit: 60km i 3.000m de desnivell positiu. Temps guanyador 8h.
Aventura: 45km i 2.500m de desnivell positiu. Temps guanyador 6h.
Popular: 10km i 700m. de desnivell positiu. Temps guanyador 3h.
Familiar: 8km i 500m. de desnivell positiu. Temps guanyador <3h.

Les característiques del raid són molt semblants a les edicions anteriors: un itinerari dur i exigent, amb una bona varietat de seccions i amb l'objectiu de descobrir noves i fantàstiques zones del Berguedà.

Aquest any no hi ha cova, però sí que hi ha un barranc que les categories elit i aventura gaudireu d'allò més. A més a més, hem intentat pujar una mica el nivell d'exigència tècnica pel que fa a l'orientació.

Pel barranc no és obligatori el neoprè. Tot i que us mullareu, el barranc és curt i de seguida s'arriba a la transició on hi podreu deixar una bossa amb roba de recanvi i menjar.

Per qui vulgui aprofitar el cap de setmana pel Berguedà i venir amb família o amics, prepararem un llibre de ruta perquè aquests us puguin venir a seguir en diferents punts del recorregut. Tot i que no podreu rebre assistència externa, sí que us podran animar i fer fotos.

Aquí teniu algunes fotos del què us trobareu:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada